Перший «КіноДок» відбудеться у Чернігові

Маємо приємні новини!

В результаті тривалої кропіткої роботи творчої патріотичної спільноти, цього року в період з 20 по 22 травня відбудеться Перший Міжнародний фестиваль патріотичного документального кіно «КіноДок»!

Містом його проведення стане славетне місто Чернігів, батьківщина класика українського кіно Олександра Довженка. Впродовж трьох днів на Фестивалі відбудеться безліч цікавих заходів: конкурсна програма, професійні дискусії, семінари, майстер-класи, творчі зустрічі з глядачами, круглі столи, присвячені актуальним проблемам кінематографа, екскурсії стародавнім містом…

Наразі керівники проекту «КіноДок» Ганна Левківська та Дмитро Чирипюк продовжують роботу по організації фестивалю. Вже отримано згоду очолити журі від одного із найавторитетніших кінорежисерів світу Кшиштофа Зануссі (Польща) та сформований склад журі з відомих українських митців: Михайло Іллєнко (Україна), Сергій Маслобойщиков (Україна), Ахтем Сейтаблаев (Крим, Україна), Богдан Бенюк (Україна), триває пошук спонсорів та меценатів.

Оргкомітет «КіноДок» закликає всіх патріотів та шанувальників кіно долучитися до організації Фестивалю. Його місія – розвиток аматорського кіномистецтва, пошук нових композиційних та сюжетних творчих рішень із застосуванням інноваційних форм та технічних засобів. А головною метою є виховання почуття патріотизму та любові до рідної країни, шанобливого ставлення до її історії, національних та культурних традицій.

За новинами Першого Міжнародний фестиваль патріотичного документального кіно «КіноДок» слідкуйте на офіційному сайті http://kinodocfest.com/